keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Facebookissa, Hommafoorumilla ja eduskunnassa on yhteisenä nimittäjänä neuvostokommunismin rikosten suojelu, niistä vaikeneminen, sekä ko. kritisoijien natsittelu, joten pitää heittää lisää löylyä näille kansakuntamme punatrolleille?

Facebookissa, Hommafoorumilla ja eduskunnassa on  yhteisenä nimittäjänä neuvostokommunismin rikosten suojelu, niistä vaikeneminen, sekä ko. kritisoijien natsittelu, joten pitää heittää lisää löylyä näille kansakuntamme punatrolleille?

Tässä muutama kiskis-karamelli?

Oli jälleen tuhottu fb-sivulta hyvä jouluinen kuopiolainen parvekekuva oheiseen tapaan ja laitettu 12 tunnin esto julkaisuille.

Oheiset asiat tuntuvat ärsyttävän ylikaiken keskuudessamme eläviä mahamuto- ja kommaritaustaisia toimittajia ja toimijoita eduskuntaa myöden:

Kunniakas hakaristilippumme



Pommien sijaan rintaruokintaa terroristeille?


Neekerisuukkorasian nimenpoisto suurinta "rasismia"?


----------------------------------------------------------------------------------
Pienellä kutkuttelulla kansakuntamme punatrollit ja perseluteet saadaan eduskuntaa myöden paljastamaan stalinistiset taustansa esim eero heinäluoma ja timo soini

-

Tamperelainen morottelu elää ja voi hyvin oli sitten taustalla saksalaista tai suomalaista musiikkia tai vain tuulen huminaa:



Osallistu sinäkin kansakunnallisiin morottelutalkoisiin niin eduskunnassa kuin muuallakin. Sehän on vain ja ainoastaan kohteliasta

Seppo Lehto näyttää yllä mallia


-----------------------------------------------

http://hommaforum-org.blogspot.fi/

-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti